0
0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο
Έλαιο Φραγκόσυκο
Έλαιο Φραγκόσυκο
Έλαιο Φραγκόσυκο

Φραγκόσυκο Έλαιο 10ml

Διαθεσιμότητα προϊόντος: Παράδοση σε 1-3 ημέρες

21,90 €
Ποσότητα

Έλαιο Φραγκόσυκου - Prickly Pear Oil

Μαγικό Έλαιο Φραγκόσυκου: Ο φυσικός τρόπος να φαίνεστε νεότεροι!

Το έλαιο Φραγκόσυκου γνωστό και ως έλαιο βαρβαρικού σύκου, είναι ένα σπάνιο καλλυντικό λάδι ψυχρής έκθλιψης που εξάγεται από τον καρπό του Φραγκόσυκου ο οποίος περιέχει πολυάριθμους μικρούς μαύρους σπόρους. Πρόκειται για ένα πολύτιμο λάδι, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Ω3, Ω6 και Ω9, βιταμίνη Ε και τοκοφερόλες και αποτελεί υπερτροφή για το δέρμα. Περιέχει φυσικά πολλά από τα πιο περιζήτητα συστατικά όπως βιταμίνη Ε, βιταμίνη Κ, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Αυτό το απαλό λάδι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά οφέλη. Εφαρμόζεται πρωί ή βράδυ, στο πρόσωπο, μάτια, λαιμό και μπούστο.

Έλαιο Φραγκόσυκου: Οφέλη για το δέρμα

  • Η υψηλη περιεκτικότητα σε Βιτ Ε, βεταλαΐνες και λιπαρά οξέα, το καθιστούν ένα Ισχυρό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό έλαιο με ιδιότητες δέσμευσης των ελεύθερων ριζών.
  • Το έλαιο σπόρων φραγκόσυκου μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να παραμείνει ενυδατωμένο και υγιές ενισχύοντας τις ικανότητές του να συγκρατεί το νερό.
  • Από την αντιγήρανση έως τη θεραπεία της ακμής, η ευελιξία του ελαίου από σπόρους φραγκόσυκου το καθιστά ένα εξαιρετικό λάδι περιποίησης κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μια υπέροχη νυχτερινή απόλαυση.
  • Η βιταμίνη Ε είναι γνωστό ότι βοηθά στην γρηγορότερη επούλωση των πληγών και βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος και είναι ένα θαυμάσιο συστατικό που πρέπει να έχετε στο οπλοστάσιό σας κατά της γήρανσης.
  • Μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια
  • Λόγω των λιπαρών οξέων, βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και της βλάβης από τον ήλιο
  • Συσφίγγει, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα
  • Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση, μειώνει τις ρυτίδες
  • Βαθιά ενυδατικό και αντιοξειδωτικό
  • Απαλύνει και θεραπεύει το δέρμα από σημάδια, ουλές ή δισχρωμίες
  • Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων
  • Απορροφάται εύκολα στο δέρμα και διεισδύει γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρά υπολείμματα.Αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή
  • Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα που βοηθούν στην ηρεμία κάθε φλεγμονής και ερυθρότητας, ειδικά για όσους είναι επιρρεπείς στη ροδόχρου ακμή.
  • Τα οφέλη από την χρήση έλαιου Φραγκόσυκου στο δέρμα και στα μαλλιά είναι άπειρα!Το έλαιο από σπόρους φραγκόσυκου είναι μια εξαιρετική επιλογή για ξηρά, θαμπά και άτονα μαλλιά. Ως θεραπεία μαλλιών, απλώς χρησιμοποιήστε μία ή δύο σταγόνες και κάντε μασάζ στα μαλλιά κάθε βράδυ. Αφήστε για 15 λεπτά πριν το πλύνετε.
  • Όταν εφαρμόζεται τακτικά στα πετσάκια των νυχιών, αυτό το λάδι ενισχύει τα νύχια κάνοντάς τα λιγότερο επιρρεπή στο σπάσιμο.

Προέλευση έλαιου Φραγκόσυκου

Opuntia Ficus Indica είναι η λατινική ονομασία για το φυτό φραγκόσυκο. Άλλα ονόματα περιλαμβάνουν το India Fig Opuntia ή το Barbary Fig. Μέλος της οικογένειας των κάκτων, μπορεί να ευδοκιμήσει σε μεγάλες ξηρασίες, παράγοντας καρπός που περιέχει μικρούς μαύρους σπόρους. 

 

Γιατί το έλαιο από σπόρους φραγκόσυκου είναι τόσο ιδιαίτερο;

Το έλαιο φραγκόσυκου περιέχει την υψηλότερη ποσότητα βιταμίνης Ε από οποιοδήποτε άλλο λάδι ομορφιάς στην αγορά. Στην πραγματικότητα, περιέχει 150% περισσότερη βιταμίνη Ε από το έλαιο αργκάν ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, το φραγκόσυκο περιέχει την υψηλότερη ποσότητα βεταλαΐνες- ισχυρά αντιοξειδωτικά- από οποιοδήποτε άλλο φυτό, συμπεριλαμβανομένων των παντζαριών, των Goji berries και του Acai. Αυτές οι σούπερ αντιοξειδωτικές χρωστικές βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τη γήρανση από διάφορους τύπους βλαβερών ριζών που διαφορετικά θα ενθάρρυναν το σχηματισμό ρυτίδων.

 

Έλαιο από σπόρους Φραγκόσυκου / Prickly Pear Seed Oil, ένα λάδι, για αυτούς που φοβούνται τα λάδια!

Η λέξη «λάδι» μπορεί να σας αγχώνει, ωστόσο δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Είναι μη φαγεσωρογόνο, πράγμα που σημαίνει ότι το έλαιο φραγκόσυκου μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα σας χωρίς να φράζει τους πόρους ή να προκαλεί σπασίματα.

Παραγωγή Κολλαγόνου:

Εκτός από την περιεκτικότητά του σε βεταλαΐνες, περιέχει αμινοξέα που μπορούν να διεγείρουν  την φυσική παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος. 

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα και παρέχει δύναμη και όγκο στο δέρμα και στους συνδετικούς ιστούς σε όλο το σώμα.

Καθώς τα επίπεδα κολλαγόνου μειώνονται με την ηλικία, αυτό είναι που κάνει το δέρμα να χαλαρώνει και να σχηματίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Σακούλες κάτω από τα μάτια;

Χάρη στην εντυπωσιακή του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Κ, το έλαιο σπόρων φραγκόσυκου είναι σε θέση να φωτίσει τις επίμονες σακούλες κάτω από τα μάτια και να αποκαταστήσει τη φυσική λάμψη του δέρματός σας!  Bοηθά στη φωτεινότητα των περιοχών υπερμελάγχρωσης, όπως οι μαύρες κηλίδες και είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Η βιταμίνη Κ μεταφέρει τη χρωστική ουσία έξω από το δέρμα και συσφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία

Χάρη στη μοναδική σύνθεση του λαδιού με τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης Ε και Κ και τα φυσικά αντιοξειδωτικά που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, το έλαιο σπόρων φραγκόσυκου βοηθά στη φωτεινότητα των κύκλων κάτω από τα μάτια και βελτιώνει την εμφάνιση των μαύρων κηλίδων και της ανομοιόμορφης μελάγχρωσης του δέρματος. Αυτό το πολύτιμο λάδι είναι απαράμιλλο στην ικανότητά του να φωτίζει την όψη του δέρματος 

Τα λιπαρά οξέα αναπληρώνουν τα χαμένα λιπίδια στο δέρμα, γεγονός που βοηθά στην ενυδάτωση και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος. Η υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ, περίπου 62%, διασφαλίζει ότι ακόμη και το πιο αφυδατωμένο δέρμα βελτιώνεται.

Οι πάσχοντες από ακμή έχουν συνήθως υψηλότερα επίπεδα ελαϊκού οξέος στο δέρμα σε σύγκριση με το λινολεϊκό οξύ. Είναι επομένως ωφέλιμο να χρησιμοποιούν ένα έλαιο που δεν φράζει τους πόρους πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ για να βοηθήσει στην επίτευξη ισορροπίας στο δέρμα. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε λινολεϊκό οξύ βοηθά στην πρόληψη της σκλήρυνσης του σμήγματος και έτσι αποτρέπει τους φραγμένους πόρους που θα οδηγούσαν σε ακμή και κηλίδες. 

Το έλαιο από σπόρους φραγκόσυκου έχει επίσης αποδειχθεί ότι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των εξανθημάτων εξαλείφοντας τα βακτήρια που προκαλούν ακμή.

Το έλαιο φραγκόσυκου έχει αντιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Αυτό το καθιστά εύχρηστο για την επούλωση ήπιων πληγών, πληγών και εγκαυμάτων.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει;

Άτομα με ώριμο ή ξηρό δέρμα μπορούν να αποκομίσουν τα μεγαλύτερα οφέλη από αυτό το ευέλικτο φυσικό προϊόν λόγω των ενυδατικών και διεγερτικών του κολλαγόνου ικανοτήτων και της εξαιρετικής ενυδάτωσης και φωτιστικής του ικανότητας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ, είτε μόνο του είτε πριν από την ενυδατική σας κρέμα για μια επιπλέον δόση μέγα-θρεπτικών συστατικών. Είναι το λάδι προσώπου για άτομα που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν λάδια προσώπου, χάρη στην εξαιρετικά ελαφριά φύση τους.

Δεδομένου ότι δεν φράζει τους πόρους, είναι αποτελεσματικό και για μικτές επιδερμίδες, σε άτομα που παλεύουν με την ακμή και για όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν τα σημάδια της γήρανσης πριν συμβούν.

Το Έλαιο Σπόρων Φραγκόσυκου είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα εάν η φυσική φροντίδα του δέρματος χωρίς τοξίνες είναι σημαντική. Είναι ένα θαυμάσιο λάδι τόσο για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν την προληπτική φροντίδα για την αντιγήρανση όσο και για άτομα που αντιμετωπίζουν τα σημάδια της γήρανσης. Θα νιώσετε τα άμεσα μαλακτικά αποτελέσματα και το δέρμα σας θα λάμπει!

I.N.C.I. Name: Opuntia Ficus Indica

 

 

#tags: Έλαιο Φραγκόσυκου, Έλαιο από σπόρους φραγκόσυκου, Prickly Pear seed oil, Έλαιο Φραγκοσυκιάς, Λάδι από φραγκόσυκο, Λάδι από σπόρους Φραγκόσυκου, Λάδι Φραγκόσυκου

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις με σχόλια για το συγκεκριμένο προϊόν.

gaia logo

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form