0
0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο
Aromatherapy Roller 4 Ζώδιο Καρκίνος

Aromatherapy Roller 04 Ζώδιο Καρκίνος

Διαθεσιμότητα προϊόντος: In stock

13,90 €
Ποσότητα

Aromatherapy Roller Ζώδιο Καρκίνος 10ml

Ειλικρινείς, καλλιτεχνικοί, φιλόξενοι, στοργικοί, υποστηρικτικοί, πιστοί, με ισχυρή μνήμη, διαίσθηση και επιμονή που είναι η μεγαλύτερη δύναμή τους μπορεί όμως επίσης να είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους. Πολλές φορές μπορεί να κλειστούν στο «καβούκι» τους, είναι ευαίσθητοι, ευμετάβλητοι, ευερέθιστοι, ντροπαλοί, μπορεί να γίνουν κτητικοί και να χάσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Τα συναισθήματά τους επηρεάζονται εύκολα από το περιβάλλον τους και την ενέργεια γύρω τους. Η γαλήνη είναι υψίστης σημασίας για τους ίδιους για να διαχειριστούν το άγχος, να κεντραριστούν και να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους. Τα αιθέρια έλαια που φέρνουν μια αίσθηση γαλήνης στο περιβάλλον είναι το Σανταλόξυλο, το Γεράνι, το Τριαντάφυλλο και το Βέτιβερ.

Ως το σύμβολο της μητρότητας, μπορεί να ενεργεί ως μητρική φιγούρα σε πολλούς άλλους ανθρώπους και συχνά προσκολλάται στο παρελθόν. Τα αιθέρια έλαια που διευκολύνουν την ανεξαρτησία και την υγιή εξάρτηση είναι το Τριαντάφυλλο, το Γεράνι και το Γιασεμί. Το έλαιο εξισορρόπησης είναι το Γεράνι και το Περγαμόντο.

Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί μπορεί να ηρεμήσει και να σταθεροποιήσει τους Καρκίνους όταν το φεγγάρι τους ωθεί σε μια ευμετάβλητη και απρόβλεπτη κατάσταση. Βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων και στην εξισορρόπηση της διάθεσης.

Προσελκύονται από αρώματα που τους κάνουν να αισθάνονται άνετα και συγκεντρωμένοι.

Ο Καρκίνος φροντίζει για όλους και για όλα, κάτι που μπορεί να τον εξαντλήσει συναισθηματικά εάν αυτή η ενέργεια δεν αποκατασταθεί και δεν αισθάνεται υποστήριξη. Το Γιασεμί είναι το λάδι της υποστήριξης και βοηθά να βρούμε τη δική μας εσωτερική υποστήριξη και δύναμη. Το Τριαντάφυλλο βοηθά να εστιάσει το συναισθηματικό βάθος του Καρκίνου στην αγάπη και στα θετικά συναισθήματα. Μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση βοηθώντας ταυτόχρονα να συνδεθείτε με άλλους με έναν βαθιά στοργικό τρόπο.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το αιθέριο έλαιο Μανταρίνι και το Περγαμόντο, στις μεσαίες το Γιασεμί και το Ροδόξυλο, στις βασικές νότες Λευκός Μόσχος και Σανδαλόξυλο.

Υψηλές Νότες:  Μανταρίνι, Περγαμόντο, Ρόδι

Μεσαίες Νότες: Γιασεμί, Γεράνι, Τριαντάφυλλο, Ροδόξυλο

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Πατσουλί, Βέτιβερ, Βανίλια και Λευκός Μόσχος 

Το ιδανικό άρωμα για αίσθημα χαλάρωσης, γαλήνης και αυτοπεποίθησης. Γλυκό και ρομαντικό με φρέσκες λουλουδένιες νότες σε συνδυασμό με τις ξυλώδη νότες του Σανδαλόξυλου και του Musk.

 

* Όλα τα έλαια είναι διαλυμένα σε κλασματοποιημένο λάδι Καρύδας*

 

Χρήση των Rollers:

Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε ως προσωπικό άρωμα εφαρμόζοντας στο πίσω μέρος του λαιμού, στους καρπούς και στο ντεκολτέ.

Εναλλακτικά, περιστρέψτε το Roller στα κατάλληλα σημεία παλμού και εισπνεύστε αργά και βαθιά. Σημεία Παλμού:  Καρποί, λαιμός,  πέλματα, πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα, πίσω από τα γόνατα, κοντά στην άρθρωση του αστραγάλου, στο εσωτερικό των αγκώνων.

 

Συσκευασία: Γυάλινη φιαλίδιο Roll On 10ml

 

Προφυλάξεις:

Αποφύγετε τη χρήση σε παιδιά κάτω των 5 ετών και κατά την περίοδο εγκυμοσύνης, καθώς και στις ευαίσθητες περιοχές  μάτια, αυτιά και στόμα. Πιθανή ευαισθησία στο δέρμα. Αποφύγετε το φως του ήλιου ή τις ακτίνες UV μετά την εφαρμογή.

Σημείωση:Οι πληροφορίες έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται για θεραπεία ή πρόληψη ασθενειών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο το Roller ή το Roller σε Gift Box όπως απεικονίζεται στην φωτογραφία.

 

* Το κλασματοποιημένο λάδι καρύδας προέρχεται από το ίδιο το λάδι καρύδας. Έχει υποστεί επεξεργασία για να αφαιρεθούν εστέρες κορεσμένων λιπαρών οξέων μεγάλης αλυσίδας, γεγονός που προσδίδει στο έλαιο μεγάλη σταθερότητα, αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και καλύτερη διεισδυτικότητα. Πλούσιο σε βιταμίνες E, D και K και σίδηρο ενώ παράλληλα έχει πολύ καλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αποτελεί το πλέον κατάλληλο έλαια για διάλυση αιθέριων ελαίων και είναι ιδανικό για τη σύνθεση αρωματικών ελαίων.

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.