0
0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φυτικά Έλαια & Βούτυρα

stafylokoykoytselaio-stafylelaio-grape-seed-oil

Σταφυλοκουκουτσέλαιο 50ml

Διαθεσιμότητα προϊόντος: In stock

2,90 €
4,00 €
(28% Έκπτωση)

Εξοικονομείτε

-1,10 €

Ποσότητα

Σταφυλέλαιο

Το Σταφυλοκουκουτσέλαιο (σταφυλέλαιο) είναι πολυακόρεστο έλαιο, που περιέχει ευεργετικές ενώσεις όπως το λινελαϊκό οξύ. Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά καθώς είναι εύκολα απορροφήσιμο από το δέρμα, διατηρεί την υγρασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μασάζ. Δίνει ελαστικότητα στο δέρμα, απαλότητα, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος. Έχει φυσικό SPF. Τα φλαβονοειδή που περιέχει είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, περίπου 50 φορές ισχυρότερα από την βιταμίνη C και Ε. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες προανθοκυανιδίνες που περιέχει, μειώνουν τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και την γήρανση του δέρματος γι’ αυτόν το λόγο. Είναι επίσης χρήσιμο για την επούλωση πληγών. Είναι πλούσιο σε επίπεδα λινελαϊκού οξέος, το οποίο είναι ένα βασικό λιπαρό οξύ το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για το δέρμα και τις μεμβράνες των κυττάρων. Έχει μεγάλες ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού για τα μαλλιά καθώς προωθεί την ανάπτυξη τους και τα κάνει λεία και λαμπερά, όπως επίσης και στα νύχια. Χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, μπορεί να καθυστερήσει τη γήρανση του δέρματος, ελαχιστοποιώντας τη ζημιά που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες και να χαρίσει μεταξένια απαλότητα. 

Το προϊόν διατίθεται σε γυάλινη καραμελέ συσκευασία με εσωτερικό σταγονόμετρο ή/και πώμα ασφαλείας.

I.N.C.I. Name: Vitis Vinifera

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.