0
0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φυτικά Έλαια & Βούτυρα

ladi-aloe-vera-oil

Αλόη Βέρα Λάδι 50ml

Διαθεσιμότητα προϊόντος: In stock

6,50 €
Ποσότητα

Αλόη Βέρα Λάδι

Το λάδι Αλόη Βέρα χρησιμοποιείται ευρέως από πολλούς κατασκευαστές καλλυντικών προϊόντων για να μειώσει τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου όπως επίσης και σε κρέμες και λοσιόν ενυδάτωσης. Δίνει ένα καλό αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται για εγκαύματα από τον ήλιο και καψίματα από ατμό, ηλεκτρική κουζίνα, ατμοσίδερο. Απαλύνει και αναγεννά το δέρμα, δίνοντάς του μια φυσική υγρασία και δροσιά. Αποτελεί επίσης μια μεγάλη φυσική θεραπεία για αλλεργίες, τσιμπήματα εντόμων, ερεθισμό, φαγούρα, και πρήξιμο. Το λάδι Αλόης διεγείρει τη διαδικασία της επούλωσης ενός τραύματος και μειώνει το σχηματισμό ουλών. Μπορεί επίσης να θεραπεύσει την διαστολή των τριχοειδών έτσι ώστε να κρατήσει το δέρμα σας όμορφο. Αυτό το λάδι έχει αντι-βακτηριακές, αντι-μυκητιασικές, αντι-ιικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Μαλακώνει το δέρμα, προστατεύει ενάντια στις λοιμώξεις, θεραπεύει έλκη έκζεμα, ακμή, ψωρίαση, έρπη ζωστήρ. Καμία αντένδειξη.

Το προϊόν διατίθεται σε γυάλινη καραμελέ συσκευασία με εσωτερικό σταγονόμετρο ή/και πώμα ασφαλείας.

I.N.C.I. Name: Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Aloe Barbadensis Leaf Extract

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.