0
0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο
Καρότο Αιθέριο Έλαιο
Καρότο Αιθέριο Έλαιο
aitherio-elaio-karoto-carrot-essential-oil

Καρότο Αιθέριο Έλαιο 5ml

Διαθεσιμότητα προϊόντος: Παράδοση σε 1-3 ημέρες

8,95 €
Ποσότητα

Αιθέριο Έλαιο Καρότο

Το αιθέριο έλαιο Καρότο (Καροτόσπορου) με την κοινή ονομασία Daucus Carota Sativa προέρχεται από απόσταξη των αποξηραμένων σπόρων του καρότου και έχει ένα χαρακτηριστικό, γήινο, γλυκό άρωμα. Πλούσιο σε βιταμίνη Α και καροτίνη και ιδιαίτερα αντιοξειδωτικό, το αιθέριο έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη παρασκευή καλλυντικών για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες διότι προσφέρει ελαστικότητα και λάμψη στο δέρμα, δρα κατά των ρυτίδων, ενώ ως γνωστόν βοηθάει στο μαύρισμα.

Έχει αποτοξινωτική  επίδραση στο ήπαρ, βοηθά στην καταπολέμηση του  ίκτερου, στο καθαρισμό του πεπτικού συστήματος και το σώμα στο σύνολο του.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντιφλεγμονώδες, διουρητικό, για τόνωση και ανανέωση του δέρματος, εναντίον ρυτίδων, ουλών, ψωρίασης και εκζέματος, για προβλήματα περιόδου και σύλληψης.

Αποφύγετε την χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Άρωμα: Γήινο, Ξυλώδες                         Νότα:Μεσαία

Αιθέρια έλαια που συνδυάζεται:  Άρκευθο, Γεράνι, Γκρέιπφρουτ, Δεντρολίβανο, Κέδρο, Κυπαρίσσι,  Λεβάντα, Λάιμ, Λεμόνι, Μανταρίνι, Μάραθο, Περγαμόντο, Πορτοκάλι, Ρόδο, Σανταλόξυλο.

Το προϊόν διατίθεται σε γυάλινη καραμελέ συσκευασία με πώμα ασφαλείας ή/και σταγονόμετρο.

I.N.C.I. Name: Daucus Carota 

 

ΛΗΨΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ CERTIFICATE - COA

ΛΗΨΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ - ALLERGEN 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις με σχόλια για το συγκεκριμένο προϊόν.

gaia logo

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form