Σχετικά με εμάς

Το 2013 έπειτα από σειρά μαθημάτων σαπωνοποιίας, δημιουργίας φυτικών καλλυντικών και μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Aθηνών, ασχοληθήκαμε επαγγελματικά με τη νομαδική μελισσοκομία αριθμώντας σχεδόν 90 μελίσσια. Η ενασχόληση αυτή με τον κόσμο των μελισσών, μοιραία οδήγησε στη γνωριμία μας με τα βότανα της ελληνικής φύσης από όπου ξεχωρίσαμε το βαλσαμόχορτο (σπαθόχορτο) και τις άπειρες ιδιότητες του, με ένα σωρό οφέλη, άγνωστα στους περισσότερους.

Έτσι δημιουργήθηκαν οι πρώτες κεραλοιφές με καθαρό κερί από τα μελίσσια μας, σπαθόλαδο με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (χαμηλής οξύτητας) και βότανα που συλλέξαμε από υψόμετρο 950μ. Από εκεί και πέρα, αποκτήσαμε συνοδοιπόρους που μοιράζονταν το ίδιο όραμα και αγάπη για τη φύση και όλα πήραν το δρόμο τους φυσικά. Έτσι, σταδιακά γεννήθηκε η Προϊόντα Γαία. Γαία, η μητέρα όλων, η μητέρα της φύσης με την αστείρευτη γονιμότητα.

Η εταιρεία Προϊόντα Γαία είναι πλέον μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Δημιουργούμε τα πιο αγνά φυσικά καλλυντικά περιποίησης, αξιοποιούμε τις εξαιρετικές ιδιότητες ελαίων και κυρίως του Σπαθόλαδου (βαλσαμέλαιο) σε συνδυασμό με άλλα δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης και τις αρωματικές ιδιότητες πολύτιμων αιθέριων ελαίων στοχεύοντας στην πλήρη περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Τα προϊόντα μας περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστά από 90% έως 100% ενώ παράλληλα αποκλείουμε τη χρήση όλων εκείνων των συστατικών που είναι επισφαλή ή έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρενέργειες στην υγεία.

Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, οι σταθερές συνεργασίες με προμηθευτές και η αμέριστη αγάπη και πίστη σε αυτό που κάνουμε, μας βοηθούν να δημιουργούμε φυτικά προϊόντα τα οποία είναι κορυφαίας ποιότητας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Κινούμενοι σε αυτόν τον άξονα, όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι υψηλών προδιαγραφών και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους πλέον γνωστούς οίκους της Ευρώπης.

Αφουγκραζόμαστε την αγορά, αξιολογούμε τα σχόλια των πελατών και των συνεργατών μας με τους οποίους είμαστε σε σταθερή επικοινωνία και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες αυτές παρέχοντας τα κατάλληλα προϊόντα και δημιουργώντας ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας.

Μέσα από το πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών όπως πιστοποιημένα αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα και φυτικά έλαια, κεραλοιφές και σαπούνια, λάδια μασάζ, ανθόνερα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Παράλληλα, στο blog θα βρείτε προτάσεις, συνταγές, συμβουλές για τη σωστή χρήση και αποθήκευση των προϊόντων, συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Η υψηλή ποιότητα, η μεγάλη ποικιλία, η απουσία ποσού ελάχιστης παραγγελίας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άρτια και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας σε συνδυασμό με το after-sales service κατατάσσουν πλέον την Προϊόντα Γαία υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών.

Στόχος μας είναι να γίνουν ευρέως γνωστές οι ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και τα προϊόντα άλλων πολύτιμων βοτάνων. Το σύνθημα μας, "Επιστροφή στη Φύση!"