0
0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο
Βάλσαμο Περού Αιθέριο Έλαιο
Βάλσαμο Περού Αιθέριο Έλαιο
aitherio-elaio-valsamo-peru-balsam-essential-oil

Βάλσαμο του Περού Αιθέριο Έλαιο 10ml

Διαθεσιμότητα προϊόντος: In stock

15,00 €
Ποσότητα

Αιθέριο Έλαιο Βάλσαμο του Περού

Το αιθέριο έλαιο Βάλσαμο του Περού ή Βάλσαμο (Peru Balsam) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Myroxylon pereirae, εξάγεται μέσω απόσταξης ατμού και το άρωμα του μοιάζει με της βανίλιας.

Χρησιμοποιείται για εκζέματα, σκασμένο δέρμα, εξανθήματα, ερεθισμένες επιδερμίδες, ανακούφιση από κνησμό που προκαλεί η ψώρα και στη σύνθεση των αρωμάτων. Επίσης χρησιμοποιείται σε υπόθετα για αιμορροΐδες και σε φάρμακα γαστρικού έλκους, για προβλήματα του αναπνευστικού, όπως βρογχίτιδα, άσθμα, λαρυγγίτιδα, βήχα, κρυολόγημα, γρίπη, μυαλγίες, άγχος και νευρικές διαταραχές.

Είναι αποτελεσματικό ως αντιμολυσματικό, για μασάζ των μυών, για την κυκλοφορία, ως εισπνευστικό για το αναπνευστικό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα, στην ανακούφιση από φαγούρα ψωρίαση, έκζεμα και λειχήνα. Προσθέστε 4-5 σταγόνες για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ενώ 4-5 σταγόνες στον καυστήρα σας χαρίζει το υπέροχο άρωμα βανίλιας. Είναι επίσης  αντισηπτικό, αντιβακτηριακό, ακαρεοκτόνο, αποσμητικό, αντικνησμικό, μειωτικό της εφίδρωσης,  στερεωτικό αρωμάτων (περιορίζοντας την εξάτμισή τους).

Η δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει το 0,4% του καλλυντικού σκευάσματος.

Αποφύγετε την χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Άρωμα: Βανίλια          Νότα: Βασική

Αιθέρια έλαια που συνδυάζεται:  Γιασεμί, Λεβάντα, Μαύρο πιπέρι,  Πατσουλί, Πιπερόρριζα,  Πτιγκρέιν, Ρόδο, Σανταλόξυλο, Υλάνγκ-Υλάνγκ.

Το προϊόν διατίθεται σε γυάλινη καραμελέ συσκευασία με πώμα ασφαλείας ή/και σταγονόμετρο.

 I.N.C.I. Name: Myroxylon Pereirae

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.